Ting jeg ikke havde brug for

Der var nogle få af tingene på min pakkeliste, som jeg endte med slet ikke at få brug for på turen.

Hovedpude – brugte den een gang i Samos, og ellers ikke. Der var hovedpuder alle steder og med rene betræk til.

Sæbe i store stykker – jeg tror at jeg droppede den allerede første nat på hotellet i Paris, og skiftede den ud til hotelsæber i små stykker. Jeg havde to hotelovernatninger på turen, hvor jeg så udskiftede til nye stykker sæbe fra badeværelset.

Barberskum – sådan noget skum i blade som skulle fugtes. Fungerede elendigt, så jeg endte med at smide dem ud.

Vaskepulver – også i blade. Forsøgte at bruge dem en enkelt gang, og det var ikke med særligt stort held. Blev også smidt ud. Fik vasket tøj i vaskemaskiner undervejs på forskellige albergues i stedet.

Panodil – brugte ingen, men ville nok heller ikke tage afsted uden.

Sygrej – brugte det ikke, men ville heller ikke undvære det, hvis nu noget skulle gå i stykker undervejs.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.