Dag 10 – Beldorado – Altapuerca

Vi var nogle af de sidste til at vågne og komme ud af sengen. Så klokken må have været omkring 7 før vi kom afsted. De første to små byer var der ingen åben bar. Men i den næste kunne jeg få mynte-the og en croissant.

Det sidste stykke frem til San Juan de Ortega var hårdt. Stykket gennem skoven var simpelthen “Vejen der bare ikke ville få en ende”. Efter hvert sving fortsatte den bare. Men vi kom frem – uden pauser, så godt brugte.

Vi fik en is og en cola, kiggede kirken og kravlede videre i et adstadigt tempo. Da vi nåedes til Agés var alt optaget. Vi trængte til pause og cola, før vi kravlede de sidste 2,6 km. Men fandt heldigvis plads på El Peregrino, og det er super-lækkert.

Vi bor to mand på et 6-personers værelse. De fylder værelserne lidt hen ad vejen, istedet for at fylde op fra en ende af.

Og vi mødte Monika og Helga igen 🙂

2012-05-28 10.55.26

 

2012-05-28 11.30.27

2012-05-28 17.48.21

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.