Dag 3 – Larrasoaña – Pamplona

Dagen startede naturligvis med regn. Det har regnet i tre dage nu. Alberget var ikke just imponerende – de var løbet tør for toiletpapir i morges – godt at jeg hapsede en rulle i Paris.

På vej ud af byen passerede jeg en slikautomat, og synes at en slags chokoladekiks var en udmærket morgenmad. Og lige da jeg vendte væk fra automaten kom Stefan sørme gående ned ad gaden. Han havde overnattet i bygningen overfor som tilhørte samme alberge.

Vi slog følge hele dagen. Det passede mig fint, da jeg gerne ville gå lidt langsommere idag, for at skåne min ene tå og mit knæ.

Jeg tror at vi gjorde vores første pause omkring Arri eller Trinidad de Arre. Der var en passende tunnel, hvor vi kunne stå i tørvejr.

Næste stop må have været i Villava, hvor vi var omkring en bar og få en kop mynte-the, inden det sidste lille stykke ind til Pamplona.

Vi indlogerede os på Casa Paderborn, som Stefan anbefalede – han var fra Paderborn 🙂

Første oplevelse med at stå i kø til en sengeplads, men vi fik heldigvis en plads.

En eftermiddag spenderet med vigtige indkøb af mere sportstape, lidt mineralvand og 12 muffins plus tyggegummi.

Aftensmad var igen på Cafe Palace, ligesom frokost. Fra dagens menu valgte jeg asparges med mayonaise og så friteret kylling indbagt med ost. Flan til dessert. Vi nåede endda de sidste fem minutter af messen i katedralen.

Vi deler værelse med Tim og Inge fra Skalborg. Pudsigt at være så langt væk hjemmefra, og så møde nogen også fra Aalborg-området. Jeg forærede Inge et par af mine ekstra ørepropper.

2012-05-21 16.02.59

2012-05-21 18.35.09

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.