Dag 9 – St. Dom. de la Calzada – Beldorado

I dag var en god fod-dag. Vi kom dog ret tidligt op. Jeg tror at jeg vågnede omkring kl. 6, og vi var allerede ude ad døren en halv time senere.

Det virker ret godt at vandre i de kølige morgentimer. Og for første gang gik vi forkert lidt udenfor byen. Jeg tror faktisk at vi førte an, og pilgrimme er som lemminger, de følger bare rygsækken foran. Og først i mangel af rygsække kigge vi efter gule pile.

Første by vi stoppede i var baren simpelthen for ringe. Mere knejpe end bar som Stephan udtrykte det. Men vi fik bocadillo med en slags skinke for “kun” €4.

På vejen ind til Beldorado så vi reklamer for et albergue, som så fint ud. Soverummet er dog med 20 senge ca., men her er lækker have til. Og nu er det tid til bocadillo.

Og så kan vi forhåbentlig nå messe inden aftensmaden.

Cuatro Cantones hed vores albergue. Vi spiste i restauranten på alberget. Jeg fik en “ensalda mixta” og tortilla. Vi spiste med to fyre fra Irland. Den ene hed også Stephan. Og så var der en ekstra tysker. Jeg mødte også Anita og hendes mand, som jeg delte værelse med i Saint Jean Pied de Port.

2012-05-27 09.14.48

2012-05-27 17.37.02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.