Dag 13 – Castrojeriz – Fromista

Jeg spiste aftensmad i går med Anette og Kasper fra Danmark. Det var en rigtig restaurant, så selv pilgrimsmenuen var god.

Det har været en mental hård dag. Fysisk nogenlunde – vablerne er som de plejer. Ihvertfald havde jeg ikke den store trang til at tale med nogen. Og det gjorde heller ikke humøret bedre, at jeg stødte på to asiatiske gutter, som råbte, sang og spillede musik. Heldigvis kunne jeg sætte farten lidt op ud af Itero de la Vega, og da jeg kom til en lille lund med skygge gjorde jeg holdt. Der var så meget vind under træerne, at det næsten var koldt – men også kun næsten.

Resten af vejen til Boadilla hjalp Rolling Stones heldigvis på humøret. Men der var også ret varmt idag. Jeg havde ikke fyldt min vandblære i morges, og det viste sig at være en ret stor fejltagelse, for jeg løb tør for vand på vej til Boadilla. Jeg havde ganske vist min reserveflaske på 1/2 liter, men det var ret vigtigt at få tanket vand i Boadilla. Derfor var alt naturligvis lukket. Nu begyndte det at blive lidt kritisk, for jeg havde kun 1/2 liter vand, som skulle strække 6 km.

Men med lidt ekstra pauser i skygge, så lykkedes det at komme til Fromista uden de helt store problemer. Jeg fandt det offentlige albergue, og her er rigtigt fint.

Jeg har snakket lidt med en amerikaner fra Ohio. Han kendte også “Køn pige” fra igår. Det viser sig at hun hedder Caroline og er fra Tyskland. Jeg genkendte hende ud fra beskrivelsen. Han havde fulgtes lidt med hende idag. Da jeg passerede hende i morges lige før Punto Fitero, synes jeg ikke at hun var så flyvende som sædvanligt, da jeg strøg forbi. Og amerikaneren havde mødt hende på vej retur til Boadilla, hvor hun vist var løbet tør for vand. Jeg tænker at hun nok er blevet på alberguet der.

Der er så stinkende varmt igen i dag, at fuglene tripper rundt med næbbet åbent. Temperaturen måtte godt falde lidt. I morgen vil jeg prøve at komme tidligt op, og gå i de kølige morgentimer.

Aftensmaden bestod af forskellige slags yoghurt fra supermarkedet. Jeg var ikke rigtig sulten, og magtede ikke at gå ud og spise noget rigtigt.

2012-05-31 07.04.24

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.