Dag 14 – Fromista – Carrion de los Condes

Mine vabler er nærmest væk i dag. Jeg behøvede ihvertfald ikke at prikke dem i morges inden det sædvanlige ritual “The Taping of The Feet”.

Jeg var oppe og afsted allerede kl. 6:40. Jeg ville gerne udnytte de kølige morgentimer lidt. Og jeg kunne mærke allerede da jeg stod op, at det var varmere end det plejer.

Den første by jeg kom igennem så baren ret fyldt ud, så jeg gik bare videre. Næste by var alt lukket. Men byen derefter var der en kombineret bar/albergue, hvor jeg kunne få en kop the – og bruge deres toilet. Klokken var kun omkring 10 da jeg kom forbi, og allerede der havde de gang i den vildste koger. Der var godtnok en amerikaner som påstod at det var “receptpligtig marijuana/hash”. Yeah right 🙂

Her i Carrion er jeg indlogeret hos nonnerne på Albergue Santa Maria. Meget hyggeligt.

Jeg mødte også Anette og Casper igen, og fik en cola mens vi ventede på at alberguet åbnede. Jeg passerede et andet dansk par på vej ind i byen, Keld og hans veninde.

Da jeg tog mig en lille ekstra pause i Villacazar de Sirga kom Caroline forbi og vi vinkede. Hun så ud til at være meget bedre gående idag, næsten oppe i hendes vanlige fart. Dog ikke så hurtig, at jeg ikke kunne indhente hende inden byen 😛

Der er gratis wifi på den lokale bar. Jeg har ikke været online siden Los Arcos, og det er vist et par dage siden. Så under den første cola fik jeg lige hentet mails, og sendt postkort-mail hjem, mens vi ventede på at alberguet åbnede. Og så nappede jeg lige en cola mere efter check-in, så jeg kunne få sendt resten af mail-korrespondancen hjem.

Det er faktisk mere end 14 dage siden at jeg tog fra Danmark. Men når man sidder i skyggen på alberguet føles det som at tiden bare er fløjet afsted, og mange af dagene er bare flydt sammen. Når man vandrer er fornemmelsen dog lidt en anden, og når man kommer ud over de 20 km. virker dagen nogle gange ret lang.

Mens jeg fik den første cola fik jeg også lige en mini-bocadillo med skinke. Den fyldte lige det lille hul i maven. Og så må jeg også finde dagens is et sted – det er efterhånden et par dage siden sidst. Eller det var vist bare i forgårs, selvom at det virker langt væk.

Pilgrimme bruger ret lang tid på at sove egentlig. Sådan en middagslur er nu bare så rar. Vi er også ret glade for bare at gå midt på gaden i stedet for at bruge fortovet. Jeg tager ihvertfald ofte mig selv i at gøre det, når jeg slentrer rundt inde i byerne om eftermiddagen. Når jeg vandrer kan jeg nu også godt finde på at styre udenom fortovet, hvis der er for meget op og ned. Så er det bare lettere at gå på vejen.

Her til eftermiddag er det blevet ret skyet efter min lur. Vejret er faktisk ret så lækkert.

Jeg er vist kommet halvvejs igennem min notesbog. Jeg må til at udnytte siderne lidt mere grundigt.

Der nåede også at komme en ordentlig regnskylle, som rensede luften lidt. Aftensmad igen yoghurt og is 🙂

2012-06-01 07.11.14

2012-06-01 08.55.30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.